Τετάρτη 6 Αυγούστου 2008

Καντε κλικ πραγματικά αξίζει...

Τον τελευταίο καιρό κάνω μια βόλτα στα blog και έπεσα σε κάτι πραγματικά ενδιαφέρων! Το ψυχοδρόμιο (http://psycho-dromio.blogspot.com/) είναι ένα blog που πραγματικά με μαγνήτισε και με έκανε να σκεφτώ και να φιλτράρω συμπεριφορές που είχα στο παρελθών. Ως Έλληνες νομίζουμε οτι είμαστε όλοι super ψυχολόγοι και οτι μπορούμε να βρούμε λύσεις στα προβλήματα των κοντινών μας ανθρώπων (γιατί φυσικά τα δικά μας τα έχουμε λύσει) με αποτέλεσμα να απομακρυνόμαστε όλο και περισσότερο απο τον εαυτό μας. Μερικά πράγματα ας τα αφήσουμε στους ειδικούς παιδιά!
Θα πήγαινές ποτέ σε έναν φίλο σου να σου βάλει το πόδι σε γύψο? Τότε πως του εμπιστεύεσαι την ψυχή σου? Συγχαρητήρια λοιπόν στα 2 παιδιά που έφτιαξαν ένα τόσο ωραίο blog!

3 σχόλια:

mahler76 είπε...

Παω να ρίξω μια ματιά. Καλό απόγευμα.

L' Aesthete Soleil είπε...

Θα το επικεφτώ. Αλλά δεν ξέρεις; Στην Ελλάδα είμαστε όλοι ανεξαιρέτως τρία πράγματα. Ψυχολόγοι, γιατροί και δικαστές.

Ελευθερία Αραβανή είπε...

@predo σε ευχαριστώ για τα ωραία που έγραψες...μου άρεσε πολύ η παρομοίωση που έκανες..όντως, πολύ καλή ..άναρωτιέμαι πότε ο Έλληνας θα σταματήσει να συγχέει τον ψυχολόγο με τον φίλο.Δεν μπορώ άλλο να ακούω ''γιατί πας σε ψυχολόγο?Φίλους δεν έχεις?''Υπομονή...θα μάθουμε κάποτε την διαφορά...